Hoppa till huvudinnehållet

Begravningar 4 juli

Publicerad:

Hans Johansson

Arvika

Begravningsgudstjänst har hållits i Korsets kapell för Hans Johansson. Officiant var Bengt Andersson och för sång och musik stod Henrik Sunesson, Simon Hedelin, Solbritt Cederqvist, Markus Hedelin och Mathias Hedelin. Båren smyckades av vackra blommor från maka, barn, barnbarn, övrig släkt och vänner.

Elsie Kristensen

Arvika

Begravningsgudstjänst har hållits i Korsets kapell för Elsie Kristensen. Officiant var Klas Nilsson och kantor Kjell Arne Öman. Båren smyckades av vackra blommor från barnen med familjer, övrig släkt och vänner.

Robin Danielsson

Arvika

Begravningsgudstjänst har hållits i Gunnarskogs kyrka för Robin Danielsson. Officiant var Thorgny Larsson Lantz och Peter Brorsson spelade orgel. Båren smyckades av vackra blommor från sonen, syskon med familjer, övrig släkt och vänner.

Gunnar Frisk

Charlottenberg

Begravningsgudstjänst har hållits i Eda kyrka för Gunnar Frisk, Charlottenberg. Officiant var Mia Brodin och Hanyoung Kim framförde orgelmusik. Båren smyckades med en vacker blomstergärd från maka, barn med familjer, övrig släkt och vänner.

Ann-Marie Johansson

Gunnarskog/ Borås

Begravningsgudstjänst har hållits i Gunnarskogs kyrka för Ann-Marie Johansson. Officiant var Thorgny Larsson Lantz, kantor Peter Brorsson och Emelie Axelsson framförde solosång. Båren smyckades av vackra blommor från sambo, syskon med familjer, övrig släkt, grannar och vänner.

Sverker Magnusson

Arvika

Begravningsgudstjänst har hållits i Mikaelikyrkan för Sverker Magnusson. Officiant var Kim Sanfridsson och kantor var Karin Birgersson.

Sång och musik framfördes av Magnus Ericsson, Nikita Apelkvist, Göran Lindskog, Freja Apelkvist, Ingegerd Hultén och Janka Thum.

Båren smyckades av vackra blommor från maka, barn och barnbarn, övrig släkt och vänner samt Arvika Nyheter.

Allan Magnusson

Åmotfors

Begravningsgudstjänst har hållits i Eda kyrka för Allan Magnusson, Åmotfors. Officiant var Mia Brodin och Hanyoung Kim framförde orgelmusik. Båren smyckades med en vacker blomstergärd från maka, syskon, syskonbarn, övrig släkt, vänner och arbetskamrater.

Henry Höglund

Älgå

Begravningsgudstjänst har hållits i Älgå kyrka för Henry Höglund.

Officiant var Kenth Sanfridsson, Karin Birgersson kantor, Johan Birgersson framförde solosånger och Karin Andreasson spelade flöjtstycken.

Båren smyckades av vackra blommor från hustru, barn med familjer, syskon, övrig släkt och vänner.

Artikeltaggar

Arvika NyheterBegravningCharlottenbergEda kyrkaJohan BirgerssonMikaelikyrkanMänskligtSläktÅmotfors

Så här jobbar Arvika Nyheter med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.