Hoppa till huvudinnehållet

IK Arvika i formsvacka ställs mot Emtarna

Publicerad:

Den senaste tiden har varit riktigt tung för IK Arvika i division 3 Värmland dam i fotboll, och nu söker laget efter ett trendbrott hemma mot Emtarna. Hemmalaget har inför matchen sju förluster i rad, och har halkat ner till nionde plats i tabellen. Det blev förlust för Emtarna mot Torsby senast.

IK Arvika ligger nia i tabellen inför matchen, medan Emtarna är sjua. Sju poäng skiljer lagen åt.

IK Arvika har bara 0 segrar på fem försök hittills hemma i serien.

Artikeltaggar

Division 3 VärmlandFotbollIK Arvika FotbollIS EmtarnaSolviksvallen

Så här jobbar Arvika Nyheter med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.