Hoppa till huvudinnehållet

Begravningar 5 juni

Publicerad:

Göran Åsman

Västra Jössefors

Begravningsceremoni har hållits i Korsets Kapell för Göran Åsman. Officiant var David Åström som också spelade piano och sjöng. Båren smyckades av vackra blommor från sambo, barn med familjer, övrig släkt och vänner.

Kjell Thorvaldsson

Begravningsgudstjänst har hållits i Korsets Kapell för Kjell Thorvaldsson. Officiant var Bengt Andersson, kantor Björn Fredriksson, Ulf Phersson sjöng vackra solosånger. Båren smyckades av vackra blommor från Döttrarna med familjer och vänner.

Artikeltaggar

Dödsfall

Så här jobbar Arvika Nyheter med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.