Hoppa till huvudinnehållet

Begravningar 31 maj

Publicerad:

Gösta Jonsson

Södra By

Begravningsgudstjänst har hållits i Eda kyrka för Gösta Jonsson, Södra By. Officiant var Tony Danielsson, Birgitta Nolgård Jeppsson spelade orgel, Rebecka Hugne spelade trumpet och Carin Skoglund framförde solosånger. Båren smyckades med en vacker blomstergärd från livskamrat, släkt och vänner.

Per-Olof Persson

Arvika

Begravningsgudstjänst har hållits i Mikaelikyrkan för Per-Olof Persson, Arvika. Officiant var Mia Brodin, Björn Fredriksson spelade orgel och Charlotta Birgersson framförde solosånger. Båren smyckades med en vacker blomstergärd från maka, barn med familjer, övrig släkt och vänner samt från Odd Fellow.

Göran Johansson

Vikene

Begravningsgudstjänst har hållits i Brunskogs kyrka för Göran Johansson. Officiant var Arne Wiig. Kantor var Mattias Boström som även kompade kören. Båren smyckades av vackra blommor från maka, döttrar med familjer, övrig släkt och vänner samt jaktkamrater i Sandbräckans VVO och Brunskogshembygdsförening Gammelvâlafolket.

Ulla-Britt Fryklund

Jössefors

Begravningsceremoni har hållits i Korsets kapell för Ulla-Britt Fryklund. Officiant var Johan Birgersson. Urnan omgärdades av vackra blommor från dotter med familj, sambo, syskon med familjer, övrig släkt och vänner.

Roy Johansson

Arvika

Begravningsgudstjänst har hållits i Mikaelikyrkan för Roy Johansson.

Officiant var Klas Nilsson, Björn Fredriksson kantor.

Båren smyckades av vackra blommor från Barn med familjer, övrig släkt, grannar och vänner.

Artikeltaggar

ArvikaBegravningBrunskogs kyrkaEda kyrkaMänskligtMikaelikyrkanOdd FellowSläkt

Så här jobbar Arvika Nyheter med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.