Hoppa till huvudinnehållet

Begravningar 27 maj

Publicerad:

Torvald Olsson

Arvika

Begravningsgudstjänst har hållits i Gunnarskogs kyrka för Torvald Olsson. Officiant var Alf Dalberg. Kantor var Peter Brorsson som även sjöng och spelade gitarr och barnbarnet läste dikt. Urnan omgärdades av vackra blommor från barnen med familjer, släkt och vänner.

Inga Magnusson

Brunskog

Begravningsgudstjänst har hållits i Brunskogs kyrka för Inga Magnusson.

Officiant var Charlotte Mackenrott, Mattias Boström kantor och Charlotta Birgersson framförde vackra solosånger..

Båren smyckades av vackra blommor från Döttrarna med familjer och övrig släkt.

Hans Berged

Karlstad

Begravningsgudstjänst har hållits i Stavnäs kyrka för Hans Berged. Officiant var Arne Wiig och kantor Anna Tunström. Fredrik Helgesson framförde solosånger och Bo Viktorsson spelade nyckelharpa. Urnan omringades av vackra blommor från syster med familj samt övrig släkt och vänner.

Artikeltaggar

BegravningCharlotte MackenrottMänskligtSläkt

Så här jobbar Arvika Nyheter med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.