Hoppa till huvudinnehållet

Arvika gästar Råtorp

Publicerad:

I dag spelar Arvika bortamatch i division 4 Värmland herr i fotboll mot Råtorp. Efter sex omgångar har Råtorp bara tre poäng. Arvika har sju poäng. Råtorp bröt sin förlustsvit på fem matcher med förlust senast, när det blev vinst mot Skoghall, 2-1. Arvika vann senast mot IFK Kristinehamn med 1-0.

Lagen möttes inte förra säsongen.

Råtorp har bara 0 segrar på fyra försök hittills på hemmaplan i serien.

Artikeltaggar

Division 4 VärmlandFotbollIK Arvika FotbollRåtorps IKRåtorpsvallen

Så här jobbar Arvika Nyheter med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.