Fastigheter i Eda kommun såld för 448 000 kronor

Publicerad:

Nu är det klart vem som köpt tre småhusmarker i Eda kommun av Esa Mylläri.

Ny ägare är Vazha Shioshvili, 50 år, från Täby. Priset blev 448 000 kronor, och den nya ägaren tog över tomterna i mars 2023. Försäljningen inkluderar bostadsmarker där den största är 902 kvadratmeter stor.

I november förra året såldes ett hus bara några hundra meter bort, på Gryttved Valfjällsbyn 9. Där blev priset för det 75 kvadratmeter stora huset 765 000 kronor.

Artikeltaggar

Bostad och byggenEda kommunFastighetsaffärerVärmlands län

Så här jobbar Arvika Nyheter med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.

Läs vidare