Hoppa till huvudinnehållet

Begravningar 24 maj

Publicerad:

Lars-Erik Hoff

Arvika

Begravningsgudstjänst har hållits i för Lars-Erik Hoff .

Präst var Sophia Paulsson Sjödin, Renata Yusupova Karlsson kantor och Charlotta Birgersson framförde vackra solosånger.

Båren smyckades av vackra blommor från Maka, barn, barnbarn, övrig släkt, vänner, pensionärerna Räddningstjänsten och kamraterna på Borggatan .

Bert Axelsson

Ottebol

Begravningsgudstjänst har hållits i Ny kyrka för Bert Axelsson. Officiant var Arne Wiig och Björn Fredriksson var kantor. Urnan omgärdades av vackra blommor från maka, barn med familjer, övrig släkt och vänner samt Breviks Sportklubb.

Reinhold Graul

Arvika

Begravningsgudstjänst har hållits i Korsets kapell för Reinhold Graul. Officiant var Helena Fhager och Björn Fredriksson var kantor. Båren smyckades av vackra blommor från barn med familjer, övrig släkt och vänner.

Evy-Ann Greén

Åmotfors

Begravningsgudstjänst har hållits i Eda kyrka för Evy-Ann Greén, Åmotfors. Officiant var Mia Brodin, Hanyoung Kim spelade orgel och cello och fiolmusik framfördes av barnbarn. Båren smyckades med en vacker blomstergärd från barn med familjer, övrig släkt och vänner.

Yvonne Nordin Tholf

Häljeboda

Begravningsgudstjänst har hållits i Eda kyrka för Yvonne Nordin Tholf, Häljeboda. Officiant var Mia Brodin och Hanyoung Kim framförde orgelmusik. Båren smyckades med en vacker blomstergärd från make, barn, svärföräldrar, övrig släkt, vänner, Förskolan Blåsippan samt från Rektorer och personal Förskolan Eda Kommun.

Florence Olsson

Arvika

Begravningsgudstjänst har hållits i Gunnarskogs kyrka för Florence Olsson, Arvika. Officiant var Alf Dalberg, Peter Brorsson spelade orgel och Sandra Kyrksjö framförde solosång. Båren smyckades med en vacker blomstergärd från sambo, barn med familjer, övrig släkt och vänner.

Artikeltaggar

BegravningBrevikEda kyrkaMänskligtNy kyrkaSläkt

Så här jobbar Arvika Nyheter med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.