Hoppa till huvudinnehållet

Begravningar 19 maj

Publicerad:

Erik Andersson

Begravningsgudstjänst har hållits i Mangskog kyrka för Erik Andersson. Officiant var Thorgny Larsson Lantz och kantor Mattias Boström. Båren smyckades av vackra blommor från särbo, syster, syskonbarn, Mangskog jaktskytteklubb, Bytorpsföreningen, övrig släkt, grannar och vänner.

Anita Sefton Karlsson

Begravningsgudstjänst har hållits i Korsets Kapell för Anita Sefton Karlsson. Officiant var Charlotte Mackenrott, Kjell-Arne Öman kantor. Båren smyckades av vackra blommor från make, barn med familjer och vänner.

Artikeltaggar

Dödsfall

Så här jobbar Arvika Nyheter med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.