Hoppa till huvudinnehållet

Begravningar 15 maj

Publicerad:

Kerstin Fredriksson

Arvika

Begravningsgudstjänst har hållits i Korsets Kapell för Kerstin Fredriksson. Officiant var Klas Nilsson, kantor Björn Fredriksson och Emelie Axelsson framförde solosång. Båren smyckades av vackra blommor från make, son med familj, övrig släkt och vänner.

Lars-Erik Johannesson

Järnskog

Begravningsgudstjänst har hållits i Järnskogs kyrka för Lars-Erik Johannesson. Officiant var Mia Brodin, organist Hanyoung Kim och solosånger framfördes av Carin Skoglund. Avsked togs vid båren som omramades med en vacker blomstergärd av maka, barn och barnbarn med familjer.

Sture Gustafsson

Arvika

Begravningsceremoni har hållits i Korsets kapell för Sture Gustafsson. Officiant var Karl Eriksen. Båren smyckades av en mängd vackra blommor från Maka, barnen med familjer, syskon med familjer, gamla arbetskamraterna på Skanska, vännerna på Högvalta handelsträdgård, övrig släkt och många vänner.

Artikeltaggar

BegravningHögvaltaJärnskogs kyrkaMänskligtSläkt

Så här jobbar Arvika Nyheter med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.