Hoppa till huvudinnehållet

Begravningar 13 maj

Publicerad:

Carl-Fredrik Löfgren

Arvika

Begravningsceremoni har hållits i Korsets kapell för Carl-Fredrik Löfgren, Arvika. Officiant var Lena Löfgren. Båren smyckades av vackra blommor från maka, barn och barnbarn, släkt, vänner och Odd Fellow.

Saara Ingman

Älgå

Begravningsgudstjänst har hållits i Ålgå kyrka för Saara Ingman.

Officiant var Kenth Sanfridsson, Annika Lindahl kantor.

Urnan omringades av vackra blommor från Son, barnbarn och syster med familj.

Dan Andersen

Arvika

Begravningsgudstjänst har hållits i Mikaelikyrkan för Dan Andersen .

Officiant var Bengt Andersson, Karin Andersson kantor och Marie Johansson framförde flera vackra solosånger.

Båren smyckades rikligt av vackra blommor från Maka, barn, föräldrar, syskon med familjer, svärföräldrar, svåger med familj, övrig släkt och vänner samt Esplanadklassen 9B, Kompisarna Mangskogs SK, Arvika HC, AHC P-03 o föräldrar, Grabbarna Team 10.

Artikeltaggar

ArvikaArvika HCBegravningMangskogs SKMänskligtMikaelikyrkanOdd FellowSläkt

Så här jobbar Arvika Nyheter med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.