Hoppa till huvudinnehållet

Nya namn till Arvika Hamnfest

Publicerad:
Molly Hammar kommer till Arvika i sommar.
Molly Hammar kommer till Arvika i sommar. Foto: Henrik Montgomery/TT

Nu får Benjamin Ingrosso och Miss Li sällskap av bland andra Rebecca & Fiona och Molly Hammar på Arvika Hamnfest i sommar.

Nu presenterar Arvika Hamnfest ytterligare namn till sommarens festival. Klara är Rebecca & Fiona, Molly Hammar, Emil Assergård och Contagious Karl.

Den sistnämnde, vars riktiga namn är Dennis Alfredsson, är Arvikabördig och nyligen släppte han sin debutsingel ”In the Making”. Contagious Karl beskriver sin musik som energisk rap med melodisk refräng och humoristiska reflektioner.

Klara artister sedan tidigare är Hooja, Benjamin Ingrosso, Miss Li, Johnossi, Jireel, Lov1, Peg Parnevik, Rock Circus och Haaks. Arvika Hamnfest arrangeras den 4-5 augusti vid Olssons Brygga i Arvika Hamn.

Artikeltaggar

ArtisterArvikaArvika HamnfestBenjamin IngrossoEmil AssergårdFestivalerHammarHoojaJireelJohnossiKändisarKonserterLov1Miss LiMusikNöje/KulturPeg ParnevikRockSkådespelare

Så här jobbar Arvika Nyheter med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.