Begravningar 7 maj

Publicerad:

Olle Tangen

Charlottenberg

Begravningsakt har hållits i Eda församlingshem för Olle Tangen, Charlottenberg. Officiant var Johan Birgersson. Båren smyckades med en vacker blomstergärd från dotter med familj, övrig släkt grannar och vänner.

Gun-Britt Eklund

Arvika

Begravningsgudstjänst har hållits i Korsets kapell för Gun-Britt Eklund. Officiant var Bengt Andersson och kantor Annika Lindahl. Båren smyckades av vackra blommor från son och barnbarn, övrig släkt, grannar och vänner.

Arne Danielsson

Begravningsgudstjänst har hållits i Gunnarskogs kyrka för Arne Danielsson. Officiant var Thorgny Larsson Lantz och Peter Brorsson spelade orgel. Avsked togs av barn med familjer samt övrig släkt och vänner.

Artikeltaggar

Dödsfall

Så här jobbar Arvika Nyheter med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.

Läs vidare