Begravningar 2 maj

Publicerad:

Elly Skogh

Begravningsgudstjänst har hållits i Älgå kyrka för Elly Skogh. Officiant var Kenth Sanfridsson, Kjell-Arne Öman kantor och Fredrik Helgesson framförde vackra solosånger. Urnan omringades av vackra blommor från Dotter, barnbarn, barnbarnsbarn samt släkt och vänner.

Åke Nilsson

Arvika

Begravningsgudstjänst har hållits i Mikaelikyrkan för Åke Nilsson. Officiant var Bengt Andersson, kantor var Björn Fredriksson. Anna och Per Lindström sjöng och spelade fiol. Båren smyckades av vackra blommor från maka, barn med familj, övrig släkt och vänner.

Sten Åke Axelsson

Begravningsgudstjänst har hållits i Västra Fågelviks Kyrka för Sten Åke Axelsson. Officiant var William Mackenrott , Marianne Tagesson Hansen kantor. Båren smyckades av vackra blommor från Maka, släkt och vänner.

Artikeltaggar

Dödsfall

Så här jobbar Arvika Nyheter med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.

Läs vidare