Begravningar 26 april

Publicerad:

Kerstin Gerdén

Sulvik

Begravningsgudstjänst har hållits i Gunnarskog kyrka för Kerstin Gerdén. Officiant var Klas Nilsson och kantor var Peter Brorsson.

Charlotta Birgersson spelade piano och framförde en solosång. Båren smyckades med vackra blommor från barn med familjer, sambo samt övrig släkt och vänner.

Hasse Edvardsson

Koppom

Begravningsgudstjänst har hållits i Järnskogs kyrka för Hasse Edvardsson, Koppom. Officiant var Tony Danielsson och Kjell-Arne Öman framförde orgelmusik. Båren smyckades med en vacker blomstergärd från maka, söner, övrig släkt, vänner och Koppoms IK.

Annemor Bäcklin

Gunnarskog

Begravningsgudstjänst har hållits i Gunnarskogs kyrka för Annemor Bäcklin. Officiant var Alf Dalberg och Peter Brorsson spelade orgel. Alf Olsson och Therese Olsson Hugosson spelade fiol och klarinett samt Emelie Axelsson framförde solosånger. Båren smyckades av vackra blommor från barn och barnbarn med familjer, övrig släkt, grannar och vänner.

Per-Erik Larsson

Arvika

Begravningsceremoni har hållits i Korsets Kapell för Per-Erik Larsson. Officiant var Johan Birgersson.

Båren smyckades av vackra blommor från maka, barn med familjer, övrig släkt, grannar och vänner samt Arvika Fastighets AB.

Artikeltaggar

Alf OlssonArvika Fastighets ABBegravningGunnarskogJohan BirgerssonKoppomKoppoms IKMänskligtPer-Erik LarssonSläktSmycken

Så här jobbar Arvika Nyheter med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.

Läs vidare