Hoppa till huvudinnehållet

Viktor och Gustaf Norén letar musik i Värmland i serie på TV4

Publicerad:
Viktor och Gustaf Norén besöker bland annat Koppom och Skillingsfors.
Viktor och Gustaf Norén besöker bland annat Koppom och Skillingsfors. Foto: LINUS HALLSENIUS

Bröderna Viktor och Gustaf Norén kommer att besöka 12 platser i Sverige för att hitta människor att skapa musik med.

Det hela ska bli en tv-serie i TV4 och tre av stoppen sker i Värmland.

Enligt ett pressmeddelande från TV4 ska tv-serien visa hur "de letar med ljus och lykta efter folk som sjunger, rappar, spelar harpa, piano, dragspel eller precis vad som helst". Viktor och Gustaf Norén fick idén när de medverkade i "Så mycket bättre" och tanken är att åka ut i landet och upptäcka ny musik.

"Under stenen i trädgården kan du hitta Benny Andersson – om du bara lyfter på den", säger Viktor Norén lite kryptiskt i pressmeddelandet.

Resan avslutas med ett besök i Skillingsfors i Eda kommun där bröderna har släktrötter. Programmet ska heta ”Bröderna Noréns underbara resa” och kommer att visas med start den 8 maj i TV4 Play och TV4.

Här är alla platser som får besök av bröderna Norén:

Borlänge

Stockholm

Åre

Rättvik

Nybro

Ulricehamn

Alingsås

Gränna

Karlstad

Koppom

Dala - floda

Skillingfors

Artikeltaggar

Gustaf NorénKändisarKoppomMusikNöje/KulturSå mycket bättreSkådespelareSkillingsforsTrädgårdTVTV-serierTV4Värmlands länViktor Norén

Så här jobbar Arvika Nyheter med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.