Hoppa till huvudinnehållet

I NATT: A-traktorförare jagades av polis – fordonet taget i beslag

Publicerad:
Reporter Oskar Sandström
Oskar Sandström
oskar.sandstrom@nwt.se
Så var natten i Värmland.
Så var natten i Värmland. Foto: Herman Rydeberg

Måndagsnatten i Värmland var förhållandevis lugn, enligt polisen, men ett par ärenden sticker ut från listan, bland annat ett ärende som involverar en A-traktor som inte ville stanna.

Flera trafikärenden hamnade på polisens bord. En singelolycka inträffade vid 22-tiden på riksväg 61 nära Kil, när en personbil körde ner ett 40-tal mitträcksstolpar. Ingen person skadades, men under en kort tid var det totalstopp i trafiken vid olycksplatsen.

Trafikärende nummer två inträffade i Charlottenberg vid halv två på natten mot tisdagen. Polisen fick syn på en A-traktor som gick lite väl fort och som inte stannade vid polisens signal. Till slut stannade A-traktorn och föraren, en 16-årig pojke, misstänks för olovlig körning. A-traktorn som gick snabbare än vad den borde ha gjort togs i beslag för teknisk undersökning.

I Degerfors skedde ett misstänkt inbrott på morgonkvisten. En okänd person ska ha gjort inbrott i ett garage strax före klockan fyra. Det är okänt vad som är stulet, men det rubriceras av polisen som stöld genom inbrott.

Artikeltaggar

Brott, lag och rättDegerforsInbrottOlovlig körningSingelolyckorStölderVärmlands län

Så här jobbar Arvika Nyheter med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.