Hoppa till huvudinnehållet

Två omgångar kvar för Ferme som möter Jösse i Bellevue

Publicerad:

Näst sista omgången i division 2 västra Svealand herr i bowling spelas i dag när Ferme möter fjärdeplacerade Jösse. Båda lagen förlorade senast, Fermes match mot Glam slutade 3-17 och Jösses möte med IKW/Köpings BK F blev 5-15.

Senaste mötet mellan lagen slutade med seger för Jösse på hemmaplan, 11-8.

Jösse har haft problem på bortaplan senaste tiden, och har bara tagit tre segrar den här säsongen, mot Etuna BK, BK Force F och Bågen F.

Artikeltaggar

BellevueBK FermeBK JösseBowlingDivision 2 västra Svealand

Så här jobbar Arvika Nyheter med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.