Hoppa till huvudinnehållet

Jösse gästar IKW/Köpings BK F

Publicerad:

Jösse möter IKW/Köpings BK F borta i Köpings Bowlingcenter i division 2 västra Svealand herr i bowling i dag. Båda lagen vann senast, Jösse med 13-7 mot Taifun F och IKW/Köpings BK F med 18-2 mot Loket.

Förra mötet lagen emellan slutade med seger på hemmaplan för Jösse, med 13-7.

Jösse har haft problem på bortaplan senaste tiden, och har bara tagit tre segrar den här säsongen, mot Etuna BK, BK Force F och Bågen F.

Artikeltaggar

BK JösseBowlingDivision 2 västra SvealandIKW/Köping BKKöpings Bowlingcenter

Så här jobbar Arvika Nyheter med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.