Hoppa till huvudinnehållet

Matchdags igen när Jösse möter Taifun F

Publicerad:

I dag är uppehållet över och Jösse tar emot Taifun F hemma i Arvika Bowlinghall i division 2 västra Svealand herr i bowling. Taifun F har en svit på fem matcher utan förlust inför mötet med fjärdeplacerade Jösse. Jösse förlorade sin senaste match med 8-12 mot Loket.

Senaste mötet mellan lagen slutade med seger för Taifun F på hemmaplan, 16-3.

Taifun F har problem på bortaplan, och har bara tagit två segrar den här säsongen, mot Loket och Etuna BK.

Artikeltaggar

Arvika BowlinghallBK JösseBK TaifunBowlingDivision 2 västra Svealand

Så här jobbar Arvika Nyheter med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.