Hoppa till huvudinnehållet

Irländsk afton på Stavnäs visklubb

Publicerad:
Rikard & The Irish Lads spelar på Stavnäs visklubb.
Rikard & The Irish Lads spelar på Stavnäs visklubb.

Stavnäs visklubb provar nu på lördag åter ett nytt och annorlunda inslag för att vara en visklubb.

Förra viskvällen bjöds det som bekant på blues med mycket lyckat resultat. Den här gången blir det en irländsk afton med Rikard & The Irish Lads. Detta är ett gäng med rutinerade musiker från olika delar av Värmland som i huvudsak framför svängiga irländska låtar och sånger.

Detta ligger väldigt bra i tiden eftersom det är Saint Patricks Day nu på fredag och det är den dag som irländarna verkligen firar med musik och sång. Förband denna kväll är The Karlsson five. Det verkar bli en mycket spännande afton på Billingsudde.

Artikeltaggar

BluesMusikSångStavnäsVärmlands län

Så här jobbar Arvika Nyheter med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.