Hoppa till huvudinnehållet

Loket möter Jösse i första matchen efter uppehållet

Publicerad:

I dag gästar Jösse Loket i Hallsbergs Bowlinghall i första matchen efter den 20 dagar långa spelledigheten i division 2 västra Svealand herr i bowling. Jösse har inför matchen en vinstsvit på sju segrar i rad. Loket förlorade sin senaste match med 5-15 mot Wåxnäs.

Jösse är nykomling i serien, och lagen möttes inte förra säsongen.

Jösse har haft problem på bortaplan senaste tiden, och har bara tagit tre segrar på sju försök hittills den här säsongen, mot Etuna BK, BK Force F och Bågen F.

Artikeltaggar

BK JösseBK LoketBowlingDivision 2 västra SvealandHallsbergs Bowlinghall

Så här jobbar Arvika Nyheter med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.