Hoppa till huvudinnehållet

Begravningar 24 januari

Publicerad:
Genrebild.
Genrebild. Foto: Claudio Bresciani / TT

Arne Lagerkvist

Perstorp

Begravningsceremoni har hållits i Korsets kapell för Arne Lagerkvist, Perstorp. Officiant var Kim Sanfridsson. Kantor var Karin Birgersson.

Urnan smyckades med vackra blommor från dotter med familj, kamraterna från Rydbogården samt övrig släkt och vänner.

Elvira Mellkvist

Björkenäs

Begravningsgudstjänst har hållits i Ny kyrka för Elvira Mellkvist, Björkenäs. Officiant var Bengt Andersson. Kantor var Björn Fredriksson och Johan Birgersson sjöng solosånger.

Båren smyckades av vackra blommor från son med familj samt övrig släkt och vänner.

Mikael Östlund

Arvika

Begravningsceremoni har hållit i Parkhallen för Mikael Östlund, Arvika. Officiant var David Åström som även spelade och sjöng tillsammans med Sara Åström.

Båren smyckades med vackra blommor från barnen med familj, övrig släkt och vänner, arbetskamraterna på Volvo CE Arvika samt verkstadsklubben på Volvo i Arvika.

Vivi-Ann Rådström

Edane

Begravningsgudstjänst har hållits i Brunskogs kyrka för Vivi-Ann Rådström, Edane. Officiant var Helena Fhager och Mattias Boström var kantor.

Båren smyckades av vackra blommor från broder, syskonbarn med familjer, övrig släkt och vänner.

Stina Nilsson

Gunnarskog

Begravningsgudstjänst har hållits i Gunnarskogs kyrka för Stina Nilsson. Officiant var Thorgny Larsson Lantz, kantor Peter Brorsson och Emelie Axelsson framförde solosånger.

Båren smyckades av vackra blommor från släkt och vänner.

Gunnar Olsson

Koppom

Begravningsgudstjänst har hållits i Järnskogs kyrka för Gunnar Olsson, Koppom. Officiant var Bo Jansson, Hanyoung Kim spelade orgel, Gunno och Johnny Nävehed framförde sånger.

Båren smyckades med en vacker blomstergärd från brorsbarn, övrig släkt, grannar, vänner och Equmeniakyrkan Järnskog.

Tormod Tuhus

Adolfsfors

Begravningsgudstjänst har hållits i Köla kyrka för Tormod Tuhus, Adolfsfors. Officiant var Tony Danielsson och Hanyoung Kim framförde orgelmusik.

Båren smyckades med en vacker blomstergärd från söner med familjer, syskon med familjer, övrig släkt, grannar och vänner.

Marianne Olsson

Begravningsgudstjänst har hållits i Glava kyrka för Marianne Olsson. Officiant var Kenth Sanfridsson och Annika Lindahl.

Kistan omgärdades av vackra blommor från barnen med familjer, övrig släkt och vänner.

Artikeltaggar

Arvika kommunEda kommunFamilj

Så här jobbar Arvika Nyheter med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.