Hoppa till huvudinnehållet

Efter 19 dagars uppehåll: Hagfors möter Dottevik

Publicerad:

Den 19 dagar långa ledigheten är över i dag när Hagfors möter Dottevik på hemmaplan i Uddeholm Arena i division 1 västra Svealand herr i innebandy. Hemmalaget har fyra matcher i rad utan seger. Dottevik förlorade sin senaste match med 1-5 mot Hälsinggården.

Förra mötet lagen emellan slutade med seger på hemmaplan för Dottevik, med 9-6.

Hagfors är starka på hemmaplan, och har fem segrar på sex försök hittills i serien.

Artikeltaggar

Dotteviks IFHagfors IBSInnebandyUddeholm arena

Så här jobbar Arvika Nyheter med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.