Hoppa till huvudinnehållet

Insändare: Dålig evenemangsbevakning av Arvika Nyheter

Publicerad:

Detta är en åsiktsartikel och innehållet är skribentens eller skribenternas egna uppfattningar.

Var söndagen 30 oktober på Arvika stadsmusikkåren jubileumskonsert. Som vanligt var det en fin konsert. Undrar bara varför Arvika Nyheter aldrig skriver något om deras konserter. Tyvärr inte första gången ni ”missar” att skriva. Vi ska vara stolta över att ha en så bra musikkår i Arvika.

Åhörare

Svar direkt:

I den bästa av världar skulle vi ha bevakning på samtliga konserter och evenemang i Västvärmland. Tyvärr har vi begränsade resurser och måste göra hårda prioriteringar. Därför bevakar vi bara evenemang och konserter i undantagsfall och i mån av tid. All vår data visar att journalistik som lockar till mest läsning är bland annat skarpa nyheter, brott, blåljus, granskande journalistik och starka personliga berättelser. Därför väljer vi att lägga fokus där.

Linus Carle

Chefredaktör och ansvarig utgivare

Anton Eriksson

Nyhetschef

Artikeltaggar

Insändare