Hoppa till huvudinnehållet

Replik: Vi ansåg motionen besvarad

Publicerad:
Genrebild.
Genrebild. Foto: Lise

Detta är en åsiktsartikel och innehållet är skribentens eller skribenternas egna uppfattningar.

Tack Kristina för att du i din insändare (8/11-22) så nogsamt beskriver bakgrunden till varför Centerpartiets motion om trygga och säkra skolvägar kom till. Oroliga föräldrar och rädda barn som ska ta sig till och från skolan var grunden till motionen. Precis som Mona Smedman sade på fullmäktigemötet så är det oerhört viktigt att både barnen och föräldrarna känner sig trygga när barnen ska ta sig till och från skolan.

Insändare: Arvikacentern gör ännu en vänstersväng

Det vi motionärer önskade var att det skulle bildas en arbetsgrupp med olika kompetenser som säkrar upp att skolvägarna är både trygga och säkra. Det visar sig att det finns ett arbete som pågår i den riktningen vi önskade. Då är det högst naturligt att motionen anses besvarad. Frågan är i och med motionen lyft till politisk diskussion och vi kommer fortsätta bevaka den.

Att vara aktiv i ett politiskt parti betyder att du tagit ställning för ett partis värdegrund och inriktning. Att du arbetar för att föra in mer av den politiken i samhället. För Centerpartiets del handlar det om att skapa en stabil majoritet, att företagare ska känna tilltro till kommunen och att hela Arvika med sina invånare ska ges förutsättningar till ett gott liv.

Centerpartiet Arvika

Artikeltaggar

Arvika kommunCenterpartietInsändareMona SmedmanSverigedemokraterna