Hoppa till huvudinnehållet

Här är Dotters nya satsning: ”En underbar känsla att ha full kontroll”

Publicerad:
Arvikaartisten Dotter är nybliven mamma och har nu dessutom startat eget skivbolag. En ny singel ligger också runt hörnet.
Arvikaartisten Dotter är nybliven mamma och har nu dessutom startat eget skivbolag. En ny singel ligger också runt hörnet. Foto: Lukas Meijer

Mookie Mama Records. Så heter Dotters egenstartade skivbolag.

Arvikaartisten har dessutom ett nytt singelsläpp på gång.

Hösten har varit händelserik för Arvikabördiga Dotter, vars riktiga namn är Johanna Jansson.

Efter att ha blivit mamma för omkring en månad sedan lanserar hon nu dubbla musikrelaterade nyheter.

Dotter om barnlyckan: ”Så kul – en Baby Tot!”

Först och främst: Ett eget skivbolag vid namn Mookie Mama Records.

– Tiden är redo för mig att stå på egna ben. Jag har ju alltid varit den drivande kraften i min musik och hur jag vill ha det, så det är egentligen ingen större skillnad på så vis. Däremot är det en skillnad kring beslutsfattande och det är en underbar känsla att ha full kontroll, säger Dotter i ett pressmeddelande.

Även om skivbolaget är hennes egna känner sig Dotter inte utelämnad.

– Ensam är jag inte. Jag har ett team som hjälper mig att få ut min musik, och såklart mina fantastiska fans som jag älskar att kommunicera med både på sociala medier och live.

Det första släppet under bolagets flagg är också spikat. Den 11 november släpps hennes singel Lättdistraherad. Dotter har skrivit låten tillsammans med pojkvännen Dino Medanhodzic.

Artikeltaggar

ArvikaDino MedanhodzicDotterJohanna JanssonMusikNöje/KulturStockholm

Så här jobbar Arvika Nyheter med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.