Hoppa till huvudinnehållet

KLUBBMÄRKESTÄVLINGEN: Här är alla bidrag – rösta fram din favorit till slutspel

Publicerad:
Reporter Tim Öberg
Tim Öberg
tim.oberg@arvikanyheter.se
Reporter Oscar Walldén
Oscar Walldén
oscar.wallden@arvikanyheter.se

Vi har fått in otroligt många bra bidrag till AN:s klubbmärkestävling och är tacksamma för detta.

Nu behöver vi din hjälp!

Drygt 30 idrottsföreningsloggor ska kokas ner till 16 inför kommande veckas omröstning på Instagram, där det hela avgörs i ett slutspel som vi lottar.

Du finner samtliga bidrag genom Google-formuläret här nedan. Välj ut din favorit, sprid ordet och rösta hur många gånger som helst!

Glöm inte att scrolla ner i listan över klubbmärken för att se alla deltagare i tävlingen. Och glöm inte heller att skicka in ditt svar.

Ni har veckan lång – till söndag klockan 23.59 – på er. Lycka till!

Så avgörs tävlingen

Rösta på din favorit genom Google-formuläret. De 16 klubbar med flest röster går till nästa veckas slutspel och slåss där om titeln i en omröstning på Instagram. Observera att bara vi kan se den aktuella ställningen.

Vi har valt att inkludera RF-anslutna och nu aktiva idrottsföreningar.

Artikeltaggar

Arvika ArcheryArvika BasketArvika GKArvika GymnastikföreningArvika HCArvika IBFArvika ISArvika TennisklubbBK JösseDotteviks IFEda GolfklubbEda IFEda RyttarföreningEda skyttegilleFiskeviks IFIF ÖrnenIFK ÅsIK Arvika FotbollInstagramJössefors IKKoppoms IKKöla AIKMangskogs SKOK JösseOmröstningarSportTävlingarVärmskogs SKVästvärmlands OKÅmotfors IF

Så här jobbar Arvika Nyheter med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.