Hoppa till huvudinnehållet

Milan Krivokapic fixade segern för IFK Ås

Publicerad:
IFK Ås vann mot Lysviks IF
IFK Ås vann mot Lysviks IF

Det blev ett hattrick för IFK Ås Milan Krivokapic i matchen mot Lysvik i division 6 Värmland nordvästra herr i fotboll. IFK Ås vann på hemmaplan med 5-3 (1-3). David Henriksson gjorde också ett mål för segrarna.

– En match med frejdig anfallsfotboll. Vi visar bra moral när vi vänder 0-2 till vinst med 5-3 mot ett i tabellen starkt lag. Alla bidrar på ett jättebra sätt. Milan är inblandad i samtliga fem mål på något sätt och förstås jätteroligt att han dragit på sig Åströjan igen, kommenterade IFK Ås lagledare Lars Andersson.

Det var en imponerande vändning av IFK Ås, som låg under med 1-3 i halvtid.

IFK Ås har en seger och fyra förluster på de senaste fem matcherna, medan Lysvik har tre vinster och två förluster.

Serien är nu färdigspelad. IFK Ås slutar på sjätte plats, och Lysvik på fjärde plats.

Artikeltaggar

Division 6 Värmland nordvästraFotbollIFK ÅsLysviks IFÅsvallen

Så här jobbar Arvika Nyheter med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.