Hoppa till huvudinnehållet

AN:s stora partiguide – jämför Arvikapartierna här

Publicerad:

Hur tycker egentligen Arvikapartierna i olika frågor? Vilka vill satsa på vindkraft? Vilka vill sänka skatten? Vilka vill ha bostäder i hamnen? Svaren får du i AN:s stora partiguide.

AN:s stora partiguide – jämför Edapartierna här

För att du som väljare ska känna dig trygg med att du tar ett klokt beslut på valdagen den 11 september har vi gjort en stor enkät med samtliga partier som ställer upp i kommunvalet. Här kan du jämföra viktiga valfrågor – parti för parti.

Artikeltaggar

Arvika kommunPolitikVal 2022

Så här jobbar Arvika Nyheter med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.