Hoppa till huvudinnehållet

AN erbjuder gratis nyheter till unga läsare

Publicerad:
AN erbjuder alla mellan 16 och 25 år gratis läsning på sajten och i appen.
AN erbjuder alla mellan 16 och 25 år gratis läsning på sajten och i appen.

Det är viktigt att ta del av nyheter från Arvika och Eda för unga i Västvärmland. Därför erbjuder nu AN alla mellan 16 och 25 gratis läsning på sajten och i appen.

Du som är mellan 25 och 30 får ett kraftigt rabatterat pris.

Under min uppväxt låg alltid en färsk Arvika Nyheter på frukostbordet. Där kunde jag redan som barn och ung ta del av den lokala debatten på insändarsidorna, de senaste kommunala besluten och hur det hade gått för Mangskogs a-lag, när de stormade igenom division 6 i fotboll.

Det väckte mitt samhällsintresse, intresset för att läsa och skriva, och i slutändan drömmen om att en dag få bli journalist.

Nu erbjuder Arvika Nyheter unga läsare mellan 16 och 25 år att läsa våra artiklar gratis på sajten och i appen. Där kan du bland annat läsa granskningar, om brott och olyckor, om sport, om människoöden, om hur olika politiska beslut påverkar dig och om nya restauranger och butiker.

Vi tycker att det är viktigt att även unga läser nyheter. Det är en del i att bli en engagerad medborgare i ett demokratiskt samhälle.

Vi på AN är också genuint nyfikna på vad du som ung vill läsa om. Våra läsare är traditionellt sett äldre och vi vill bli bättre på att nå unga. Det är ni unga som kommer att vara våra prenumeranter i framtiden och vi hoppas kunna knyta ett band till er redan nu.

Är du mellan 16 och 25 kan du, som sagt, testa att läsa vår journalistik gratis, och är du mellan 25 och 30 betalar du endast 49 kronor per månad. Erbjudandet når du här: arvikanyheter.se/under30.

Avslutningsvis. Pressfriheten inskränks i flera länder, och jag tycker att vi ska vara stolta över att leva i ett land där en lokaltidning kan granska makthavare och ställa tuffa frågor utan risk för repressalier eller tillrättavisningar.

Anton Eriksson

Biträdande nyhetschef och ställföreträdande ansvarig utgivare

Artikeltaggar

Arvika kommunEda kommunNyheter

Så här jobbar Arvika Nyheter med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.