Insändare: Pinsamt att se cirkus Eda

Insändare
PUBLICERAD:
Foto: Jonas Klint

Tittade på Edas fullmäktigemöte och man kan inte säga annat än att det är pinsamt att se den inkompetens som finns både inom politiken och bland de tjänstemän som deltar i mötet.

Man borde kunna förvänta sig att de tjänstemän som deltar i mötet i alla fall har en aning om att det finns en lag om proportionellt valsätt och hur ett sådant val förrättas. Mest pinsamt är att se och höra de deltagande politikerna som inte har en aning om vad som pågår eller att detta kunde ske, även om det inte är ovanligt med val enligt proportionalitetsprincipen.

När man hör kommentarerna när mötet ajourneras och den samlade hjärntrusten inte förstår att de hörs i etern fortfarande, kommentarer som ”Han har ju inget registrerat parti - jo han är fortfarande HEL - vi får väl ta med han in då – det enda vi behöver är hans lista”, då blir det dessutom väldigt tydligt att denna cirkus inte är något annat än ett sätt att bli av med Hans Nilsson hur mycket Johanna Söderberg och övriga än lovar att det skulle ha med underskottet i vård och stöd att göra. Vad tar de oss väljare för, fullständiga idioter?

Nej, väljare i Eda kommun, se till att rösta på något nytt vid nästa val för det gamla gardet skiter fullständigt i Edas bästa. De har bara sitt eget arvode och bästa för ögonen.

Snökanonen

Detta är en åsiktsartikel och innehållet är skribentens eller skribenternas egna uppfattningar.