Insändare: Hög bilmusik – en sanitär olägenhet

Insändare
PUBLICERAD:
Foto: Linus Carle

Till er som har sitt hem och därmed sitt boende i centrala delar av Arvika eller dess närmaste omgivning som fortfarande är beboligt: Jag lider med er.

Hur står ni ut med dessa ljud-marodörer som åker runt i Arvikas centrala delar och förmedlar ljud som har sitt ursprung ur musikvärlden?

Ni yngre individer (det finns även vuxet folk) som ägnar sig till ovan angivet fenomen har nog inte en susning om vad ni förmedlar i musikens värld. Ni vandaliserar utgiven musik till den grad att ni förmodligen inte hör vad som framförs. Det verkar som ert kollektiv tycks vara så tondöva att ni förlitar er på vibrationer och att det skulle vara en livsstil i Arvika med hänvisning till 60-70-80-tal. Skit på er! Så skulle vän av ordning säga.

En fråga: Skulle ni babyförare av fordon som inte borde ha tillträde till det allmänna vägnätet vara till gagn för sin fortsatta förarutbildning. Tveksam. Finns det något alternativ till att lämna staden till förmån för mindre hörande vad gäller ljud och folkvett? Tveksamt. Det som pågår i vår stad med en öppen sanitär olägenhet torde vara av digniteten: Ohållbart!

Vad gör våra förtroendevalda som ska föra vår allas talan? Jag har ingen uppfattning: Jo det har jag! Det inte de förtroendevalda kan fixa får vi ta itu med själva. En vädjan till er föräldrar: Prata med era adepter om att vi alla har rätt till en fredlig zon/tid.

Christer Ekenstierna (-)

Detta är en åsiktsartikel och innehållet är skribentens eller skribenternas egna uppfattningar.