Hoppa till huvudinnehållet

Insändare: Dålig information från kommunens sida

Publicerad:
Foto: Lise

Det svar jag fick var egentligen inget svar tycker jag utan mer ett påpekande av felaktigheter i min insändare.

Insändare: Äventyras våra barns säkerhet?Replik: Entreprenören följer säkerhetsrutinerna

Inte lätt att hänga med när det inte framkommer någon information från kommunens sida.

Jag är inte orolig för att säkerhetsföreskrifter följs utan det förutsätter jag att de duktiga entreprenörerna gör. Barn följer dock inte alltid säkerhetsföreskrifterna. Såg flertalet barn vid avlämning som var innanför avspärrningarna och lekte.

Men min poäng med frågan var hur ni från kommunens sida har planerat så dåligt så att situationen ens ska behöva uppstå?

Tycker det är bra att viljan att göra skolan bättre finns men jag är tyvärr en sån där jobbig förälder som faktiskt tycker det är rimligt att skolan ska vara tillräckligt bra, eller ja, till och med att jag tycker det ska vara som ett minsta krav att skolan ska vara färdig innan den tas i bruk. Personalen på skolorna runt om i kommunen är guld värda som sliter hårt utifrån de förutsättningar ni oftast ger dem.

Frustrerad förälder

Svar direkt

Vi förstår att situationen kan skapa oro och frustration. Vid ombyggnationer och renoveringar försöker vi i möjligaste mån att planera för genomförande under tiden eleverna har lov. På Kyrkebyskolan handlar det om en större renovering och ombyggnation för att anpassa skolans lokaler till den nya verksamheten, sådana projekt tar längre tid att genomföra. Vi berättar gärna mer om planeringen och du är välkommen att kontakta oss om du vill veta mer.

Carina Johannesson

Grundskolechef, Arvika kommun

Mikael Engstig

VD, Arvika Fastighets AB

Artikeltaggar

Arvika kommunCarina JohannessonInsändareMikael Engstig

Så här jobbar Arvika Nyheter med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.