Insändare: Hur svårt ska det vara?

Insändare
PUBLICERAD:

Angående diskussionen om det nattliga oljudet i Arvika undrar jag hur de som stör tänker. Det står klart och tydligt i lagen att den som framför ett fordon har ansvaret att det sker på lagligt sätt. Det innebär att man inte får spela på hög volym och störa andra på natten. Vidare får man inte skräpa ned och det är heller inte tillåtet att uträtta sina behov var som helst utomhus.

Skattebetalarna i Arvika får betala för att det behövs vakter på en del ställen eftersom det är bråk och fylla. Staden måste städas eftersom det slängs skräp överallt och ser på många ställen ut som en soptipp. Det kostar pengar som kunde användas till annat.

Vad är det ni inte förstår, ni som orsakar detta? Har ni aldrig lärt er att ta hänsyn till andra människor? Ni tycker att de som klagar ska flytta ut ur stan. Det ska väl inte ni bestämma. Folk får bo vart de vill men de ska kunna sova på nätterna.

Jag tycker inte vi ska skylla allt på A-traktortrafiken. Det är värre med de som är äldre och inte bryr sig. Skärpning!

Tack för mig

Detta är en åsiktsartikel och innehållet är skribentens eller skribenternas egna uppfattningar.