Insändare: Påskinvasion

Insändare
PUBLICERAD:

Så var det dags! Samling till pumpen. Kurs på Charlottenberg. Arvikas invånare hukar inför kvällen och natten. Jo men visst ska ungdomen få rasa och leka men när det blir så illa att de som är satta att skydda och värna om stadens medborgares väl och ve måste stå "med mössan i hand" och vädja till buset att visa hänsyn och medkänsla. Håhå-jaja! Som att spotta i havet. Ja, YCC har säkert helt rätt i att de som väsnas mest inte hör hemma i stan. MEN! Varför inte samla era styrkor då och eskortera skitstövlarna ut ur stan med en spark i röven och en anmodan om att de ber någon vuxen att förklara för dem vad hänsyn och ansvar betyder. Vad gäller Påsken inser jag att den kommer kväva alla försök för polis och kommun att agera. Att den s k Transportstyrelsens beslut blir att en stads medborgare bestjäls på rätten att få lugn och ro under natten är helt barockt!

Att kommunalt självstyre och Länsstyrelsens oförmåga är helt oförmögna att agera efter dess dom fullständigar bilden av begränsad demokrati!! Att förlita sig på att ansvariga ministrar ska inse att detta är ett problem som sprider sig är att vara naiv.

De tycks vara skolade att skyffla problemen vidare och låta tiden gå. En fråga till Länsstyrelse och Transportstyrelse! Nöjda nu??

Less och besviken!

Detta är en åsiktsartikel och innehållet är skribentens eller skribenternas egna uppfattningar.