Insändare: Sverige – mesarnas land!

Insändare
PUBLICERAD:

Varje helgkväll/natt, här i Arvika, har ungdomar roligt genom att åka runt och spela bas i sina raggarbilar/A-traktorer. Detta är en livsstil sägs det! De boende i stan, som har ett arbete och måste sova eller har en normal dygnsrytm, har ett h-vete! När Arvika kommun stänger av staden, genom att ändra i den lokala ordningsstadgan, upphävs det av konungens befallningshavare i regionen, Länsstyrelsen och när detta överklagas till Transportstyrelsen, får kommunen heller inget gehör för sina åsikter. Transportstyrelsen är statens organ. Staten har en representant på plats i Arvika och det är polismyndigheten, som heller inte anser sig kunna göra någonting, utan behöver nya verktyg! Den som tagit körkort vet, att det första man fick lära sig var, att man inte i onödan skall hindra och störa de, som vistas eller bor vid vägen! Trafikförordningens kap 2, 1 paragrafen.

Nu måste det ändå vara upp till Polismyndigheten, att snöra på sig kängorna och ta med bötesblocket och konstatera att det är ett dj-la ofog, som pågår på stan, när man åker runt och spelar bas, så att stadens innevånare har svårt att sova. Ungdomarna åker runt och spelar, för att det är en livsstil och tänker kanske ungefär, som man tänkte som liten, när man lekte Tjuv och polis.

Du kan inte ta mig! Hahaha!

Jag gillar kanske inte lika mycket, som vissa politiker, att betala skatt, men jag betalar gärna om, det går till nyttiga saker, så jag inte får säga, som Leif Östling: Vad får jag för det?

Värmländsk surgubbe!

Detta är en åsiktsartikel och innehållet är skribentens eller skribenternas egna uppfattningar.