Insändare: Respekt!

Insändare
PUBLICERAD:

Är det inte ynkligt att vi inneboende Arvikaboende inte kan värja oss från ett beteende av ungdomar som med all tydlighet har för avsikt att störa hemmets fristad i Arvikas innerstad. Ni tonåringar, jag utgår ifrån att ingen av er har lämnat barndomen. Ni ska veta att ni inte har någon större supporterskara bland vuxna innevånare i Arvika. Era föräldrar undantagna. Ni föräldrar till dessa ljudmarodörer har ju naturligtvis inte samma postnummer som de som blir drabbade av era barns förehavande på vissa kvällar/nätter. Era föräldrar och ni själva bor nog utanför ljudkulissen i Arvika. NI FÖRÄLDRAR DET ÄR JU ERA UNGAR DET HANDLAR OM! Ni HAR ABSOLUT MISSAT ATT FÖRKLARA FÖR ERA ÄTTLINGAR INNEBÖRDEN AV RESPEKT OCH EMPATI. Era ättlingar har med all tydlighet inte fattat de enklaste regler vad gäller respekt gentemot alla och envar.

Att kommunledning och lagstiftarna inte lyckas få till något lagrum för att stävja att folk, fä och s.k. bilburen (epatraktorer) inte får bete sig hur som helst har ju naturligtvis övrigt att önska.

Christer Ekenstierna (-)

Detta är en åsiktsartikel och innehållet är skribentens eller skribenternas egna uppfattningar.