Replik: Skogberg och Nilssons svar låter ju bra i teorin

Insändare
PUBLICERAD:

"Lagför istället ljudterroristerna", skriver Skogberg och Nilsson! Låter ju bra i teorin! Men för att kunna lagföra någon, måste man ju först kunna påvisa att ett brott verkligen begåtts, och det är stora svårigheter med den saken när det gäller just ljudterror! Därför är tidsbegränsade körförbud nattetid, där "bevisläget" är betydligt bättre, den i stort sett enda framkomliga vägen! En minimal olägenhet för ytterst få, men en gigantisk vinst för de flesta! Det är ju ändå sena nätter och tidiga mornar det handlar om! Förresten har väl de samhällssabotörer som bara vill jävlas och störa sina medmänniskor inget berättigande som kravställande "motpol" över huvud taget....

Förbannad

Detta är en åsiktsartikel och innehållet är skribentens eller skribenternas egna uppfattningar.