Hoppa till huvudinnehållet

Barnen på förskolan Fisken ställer ut om påsken

Publicerad:
Barnens utställning som sattes upp fredagen den 26 mars.
Barnens utställning som sattes upp fredagen den 26 mars.

Barnen på förskolan Fisken påbörjade i början av mars deras utställning om påsken. Barnen har bland annat använt sig av toarullar och pärlor för att återspegla till exempel Den sista måltiden. Utställningen kommer att finnas i Bokträdets skyltfönster under hela påskveckan och påsklovet.

Barnens utställning som sattes upp fredagen den 26 mars.
Barnens utställning som sattes upp fredagen den 26 mars.

Artikeltaggar

Nöje/KulturPåsk

Så här jobbar Arvika Nyheter med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.