Replik: Ger mig inte på ”era” ungdomar, ger mig på ”er”

Insändare
PUBLICERAD:

Replik till DS angående A-traktorer. Om du hade läst min insändare lite mer noggrant så hade du fattat att jag inte ger mig på "era" ungdomar utan jag ger mig på "er", deras föräldrar. Era ungdomar är erat ansvar, punkt. Men det kan ju vara skönt när det är lite lugnt i huset på lördagskvällen.

Vidare så ifrågasatte jag lämpligheten med att tillåta så pass unga människor att framföra extremt långsamma fordon med gigantiska ljudanläggningar. Vilket naturligtvis är en fråga för lagstiftarna.

Jag har inget emot att ungdomar är ute och har kul, super och kastar ölburkar, men det jag inte förstår är att man måste hindra en hel stad med arbetande människor, sovande barn och ensamma äldre i karantän från att sova på natten.

Kommunalarbetaren

Detta är en åsiktsartikel och innehållet är skribentens eller skribenternas egna uppfattningar.