Replik: "Äta kakan och behålla den"

Insändare
PUBLICERAD:

Tack för svar Anton Sjöstedt (L). Du tar inte ansvar för din samarbetsvilliga relation till Trumpvänliga högerpopulistiska politiker lokalt, samtidigt som du förkastar dessa. "Äta kakan och behålla den".

Vad väljarna kan förbereda sig på är fortsatta tvetydigheter och otydligheter "mer skattemedel till olika verksamheter" och sedan "sänk skatten". I Göteborg så har denna borgerliga logik skapat ett underskott hos LSS:en på hela 55 miljoner kronor. Sättet att söka finansiering? Jo att privatisera och skära ner, inget nytt under solen med andra ord. Den utvecklingen tror jag inte någon vill se i Arvika. Problemet är att det är just detta budskap högerpartierna i Arvika skickar ut till väljarna. Liberalerna saknar fortfarande en Reinfeldt som kan peka ut vägen, i avsaknad av detta så har den borgerliga diasporan skapat tomma, vilsna skal där ideologin förändras i en handvändning.

Anton svarar inte om han väljer att samarbeta med SD-vänliga KD och det stärker min tes om att Liberalerna är det otydligaste partiet i frågan om relationen till avgrundshögern. Antons svar visar snarare att Liberalerna är början på "det sluttande planet". En fråga som nu är en del av krishanteringen inom det krackelerande partiet vi känner till som "Liberalerna" .

To be continued.

VAVOR

Detta är en åsiktsartikel och innehållet är skribentens eller skribenternas egna uppfattningar.