Insändare: Inte prata illa om andras åsikter

Insändare
PUBLICERAD:

Vad jag menar med det är att inte prata illa eller prata negativa saker om det som andra tycker om. T.e.x om någon gillar någon musikstil som du tycker är konstigt eller låter dåligt, behöver du inte att prata negativa saker om den musiken och sedan plötslig reta personen för att hen tycker om ett musikstil som du inte tycker om. Annars kommer personen känna sig otrygg I att visa sina ärliga åsikter. Personen skulle säga att hen tycker om det där, även fast personen inte ens tycker om det.

Alla är inte lika och det skulle vara lite svårt om att alla var likadana. Om det här fortsätter kommer vi människor att vara rädda för att vara oss själva.

bababoey132

Detta är en åsiktsartikel och innehållet är skribentens eller skribenternas egna uppfattningar.