Hoppa till huvudinnehållet

Boken om Kevinfallet nominerad till bästa ljudbok

Publicerad:
Reporter Anna Sims
Anna Sims
anna.sims@nwt.se
Boken om Kevinfallet är nominerad till ljudbokspris.
Boken om Kevinfallet är nominerad till ljudbokspris. Foto: Lisa Olaison

Boken om Kevinfallet i Arvika är nominerad till det stora ljudbokspriset, Storytel awards, i kategorin fakta.

– Det känns helt otroligt, säger medförfattaren Andreas Slätt.

I Storytel Awards hyllas de ljudböcker som under året har fått det svenska folkets och juryns hjärtan att klappa lite extra.

De nominerade i fem kategorier, roman, spänning, barn, ungdom och fakta, är utsedda baserad på antal lyssningar och bäst betyg under förra året.

Nu har lyssnarna chansen att rösta fram sin favorit till ett slutligt urval där en jury utser en vinnare i varje kategori.

– Det känns helt otroligt. Nominerad till årets ljudbok! Ingen av oss har riktigt förstått det genomslag som boken haft i Sverige, och nu även internationellt, så vi är väldigt stolta. Det gör än mer gott i hjärtat när vi ser att kriterierna är lyssnarnas betyg och antal nedladdningar. Fantastiskt! säger Andreas Slätt, bokens författare tillsammans med familjen.

Den vinnande ljudbokens författare och inläsare får varsin prisstatyett och en prissumma på 10 000 kronor.

Artikeltaggar

Andreas SlättArvikaFörfattareKevinfalletLitteraturSamhälle

Så här jobbar Arvika Nyheter med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.