Linneas Karlstad inledde med seger

Innebandy
PUBLICERAD:
Linnea Juhlins Karlstad inledde SSL-spelet med en seger.
Foto: HP Skoglund/Arkiv
Helgens SSL-premiär gav en seger och en förlust, efter förlängning, för de två västvärmländskorna i serien.

Förlusten kom för Jenny Axelssons Mora som förlorade med 4-5, efter förlängning, borta mot Sirius - trots en drömöppning med en tremålsledning efter fem minuters spel.

Mora hade även 1-4 efter två perioder, men tredje var inte så rolig för dalagänget som tappade ledningen och tvingades till en förlängning, där hemmalaget fortsatte med momentum och avgjorde på en straff.

Jenny Axelsson stod inte i den här matchen utan det var hennes målvaktskollega, Lovisa von Fircks, som fick chansen.

Lite roligare var det för Linnea Juhlins Karlstad som vann med 3-2 borta mot Malmö.

Karlstad gick in i premiären med fem segerlösa matcher i rad bakom sig men visade inte någon brist på självförtroende här, utan kunde säkra segern utifrån ett kompakt försvarsspel och ett effektivt anfallsspel.

Så här jobbar AN med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.