• lördag
  26 sep
  14°
  • Vind
   2 m/s
  • Vindriktning
   NO
  • Nederbörd
   2.5 mm
 • söndag
  27 sep
  16°
  • Vind
   5 m/s
  • Vindriktning
   NO
  • Nederbörd
   3.0 mm
 • måndag
  28 sep
  14°
  • Vind
   2 m/s
  • Vindriktning
   O
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • tisdag
  29 sep
  14°
  • Vind
   2 m/s
  • Vindriktning
   NO
  • Nederbörd
   0.0 mm

Replik: Därför har Strand stängt

Insändare
PUBLICERAD:
Foto: Åserud, Lise
Replik. Arvika kommuns ansvariga tjänstemän och politiker har full förståelse för att Träffpunkten Strand har varit uppskattad av många och att det finns en besvikelse över att den inte kommer att öppnas igen. Orsaken till att den har stängts är kommunens ansträngda ekonomiska situation.

Ansvariga politiker har beslutat att vi i form av ett projekt kan testa en öppen social mötesplats på Smedberg. Till denna ska man kunna komma utan att man har ett beslut från biståndshandläggare. Ansvariga för projektet har som målsättning att mötesplatsen ska kunna öppnas i oktober.

Verksamheten hoppas att du som har varit på Strand och även andra medborgare ska komma till mötesplatsen på Smedberg. Om projektet faller väl ut ska vi göra allt vi kan för att fortsatt kunna finansiera satsningen.

Du är välkommen att kontakta någon av oss undertecknade om du har några frågor eller funderingar.

Eva Nilsson

Verksamhetschef Vård och omsorg

Maria Björn

Avdelningschef

Inga-Lena Schütz

Enhetschef

Detta är en åsiktsartikel och innehållet är skribentens eller skribenternas egna uppfattningar.