Janne Schaffer gästar stödgalan på Ritz

Nöje/Kultur | Coronaviruset
PUBLICERAD:
Musiklegendaren Janne Schaffer gästar lördagens stödgala på Ritz.
Foto: Jonas Ekströmer/TT
På lördag arrangeras återigen ens stödgala till förmån för näringsidkare i Arvika.
Music against covid-19 gästas bland annat av Janne Schaffer.

På lördag är det dags för den andra upplagan av den livestreamade galan Music against covid-19 på Ritz i Arvika. Syftet är att samla in pengar till näringsidkare i Arvika. Initiativtagaren Christopher Edgar är sidekick till kvällen programledare Göran Bryntesson.

Anton Älvstrand Karlsson och Frida Bergman är presentatörer.

Under kvällen kommer galan att besökas av en hemlig gäst. De som kommer att spela uinder kvällen är Arvika Tributeorkester (The Beatles), Too Late, Petra & Sara, Chris Edgar & Strandberg + gäster, Janne Schaffer, bland annat med en hyllning till Björn J:son Lind, T-Bear & the Dukes, Children of the Sün och By Lightning.

Så här jobbar AN med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.