Ännu en Spotnickshyllning på Ritz

Nöje/Kultur
PUBLICERAD:
På lördag spelar Papa'O på Ritz.
På lördag blir det Spotnickshyllning i juletid på Ritz. Det är tributebandet Papa'O, Janne Lucas Persson och Arvikakören Singout som bjuder på en 60-talsafton som anspelar på juletid.

En av de första konserterna på Ritz tidigare i år stod tributebandet Papa'O och Janne Lucas Persson för.

Nu är det dags igen – och det är konsertarrangören Jan Larsson som återigen tar Papa'O och Janne Lucas Persson till Ritz, denna gång för en julkonsert med 60-talstouch. Denna gång får de också besök av Arvikakören Singout som hjälper till.

Besökarna kan förstås vänta sig en hel del Spotnicks-hits från Arvikakillarna Stefan Eriksson och Ralph Nilson som spelar i Papa'O. Därtill bjuder Janne Lucas Persson – mest känd för hiten "Växeln hallå" som kom tvåa i Melodifestivalen 1980 – på flera nostalgiska jullåtar.

The Spotnicks var ett svenskt band med Arvikakopplingar som nådde stora internationella framgångar på framför allt 1960-talet. Papa'O knyter i dag an till den musikstil som The Spotnicks representerade.

– En 60-talsafton i juletid som kan bli något alldeles extra, hälsar konsertarrangören Jan Larsson.

Så här jobbar AN med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.