Ännu en Spotnickshyllning på Ritz

Publicerad:
På lördag spelar Papa'O på Ritz.

På lördag blir det Spotnickshyllning i juletid på Ritz. Det är tributebandet Papa'O, Janne Lucas Persson och Arvikakören Singout som bjuder på en 60-talsafton som anspelar på juletid.

En av de första konserterna på Ritz tidigare i år stod tributebandet Papa'O och Janne Lucas Persson för.

Nu är det dags igen – och det är konsertarrangören Jan Larsson som återigen tar Papa'O och Janne Lucas Persson till Ritz, denna gång för en julkonsert med 60-talstouch. Denna gång får de också besök av Arvikakören Singout som hjälper till.

Besökarna kan förstås vänta sig en hel del Spotnicks-hits från Arvikakillarna Stefan Eriksson och Ralph Nilson som spelar i Papa'O. Därtill bjuder Janne Lucas Persson – mest känd för hiten "Växeln hallå" som kom tvåa i Melodifestivalen 1980 – på flera nostalgiska jullåtar.

The Spotnicks var ett svenskt band med Arvikakopplingar som nådde stora internationella framgångar på framför allt 1960-talet. Papa'O knyter i dag an till den musikstil som The Spotnicks representerade.

– En 60-talsafton i juletid som kan bli något alldeles extra, hälsar konsertarrangören Jan Larsson.

Artikeltaggar

ArvikaMelodifestivalenNöje/KulturRitz

Så här jobbar Arvika Nyheter med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.

Läs vidare