• idag
  16 juli
  21°
  • Vind
   2 m/s
  • Vindriktning
   S
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • fredag
  17 juli
  24°
  • Vind
   5 m/s
  • Vindriktning
   SV
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • lördag
  18 juli
  19°
  • Vind
   4 m/s
  • Vindriktning
   SV
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • söndag
  19 juli
  19°
  • Vind
   3 m/s
  • Vindriktning
   S
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • måndag
  20 juli
  20°
  • Vind
   3 m/s
  • Vindriktning
   SV
  • Nederbörd
   0.0 mm

Många ville träffa Nattid

Nöje/Kultur
PUBLICERAD:
Biblioteket fylldes snabbt med många besökare som ville träffa Nathalie Danielsson.
Foto: Karin Gustafsson
Närmare 150 fans, föräldrar och allmänt nyfikna kom till biblioteket i lördags för att träffa influencern Nathalie Danielsson alias Nattid. Efter en intervju och många publikfrågor bildades det en lång kö för att få krama Nathalie och ta kort.

– Det värsta som jag har varit med om är mobbningen, speciellt när jag blev misshandlad på skolgården så att blod rann från huvudet. Det bästa jag har varit med om är flytten till Göteborg – för att där kan jag bara må bra, svarade Nathalie på en publikfråga.

Nathalie är uppväxt i Trelleborg och det var där mobbningen började. I dag bor hon alltså i Göteborg, men i dagsläget reser hon ofta till Stockholm i och med sitt jobb. I Arvika hade hon aldrig varit tidigare, inte heller någon annanstans i Värmland. Men det finns ingen tvekan om att hon har följare och är populär i Arvika.

En lång kö för en personlig träff med Nattid – varade i över en timme.
Foto: Karin Gustafsson

Flera unga tjejer kom tidigt för att få bra platser och väntade på Nathalie. Först på programmet var en intervju med Nathalie där frågorna ställdes av Liv Lövig. Intervjun blev som en livepodd mellan två 18-åriga tjejer där Nathalie var öppen och ärlig med hur hennes livsresa hittills har sett ut. När hon gick i skolan var hon mycket mobbad, men i dag är hon en stark tjej som inspirerar unga personer att våga vara sig själva och känna styrka även om livet ibland har dåliga dagar. Tack vare hennes stöttande föräldrar, vänner och alla fans som hon har fått kontakt med genom sociala medier, så har hon byggt upp en bättre självkänsla.

Nathalie har nyligen gett ut en självbiografisk bok och under intervjun berättade hon att det är en dröm som har gått i uppfyllelse för henne. Hon förklarade också att allt nu står i boken och då behöver hon bara hänvisa till den i stället för att behöva berätta allt jobbigt som har hänt – om och om igen. Nathalie framhäver också att hon tycker att även vuxna bör läsa boken för att det finns tips till vuxna hur de ska göra när en ung person inte mår så bra.

Under intervjun och tack vare frågor från publiken fick vi lära känna Nathalie lite bättre. Till exempel fick vi reda på att hon gillar tomatsoppa, hundar, tatueringar och färgen rosa och att hon tycker om att sova och kan göra det i upp till 19 timmar när hon är ledig. Däremot gillar hon inte rockmusik och är mest rädd för spindlar och döden. Men hur är det att vara kändis?

– Jag hatar ordet kändis. Jag är inte bättre än någon annan. Jag jobbar med sociala medier för att jag gillar det, säger Nathalie.

Om framtiden svarade Nathalie att hon skulle vilja jobba i en klädbutik, men hon sa också att hon har någonting väldigt bra på gång. Mer ville hon inte avslöja. Så vi får helt enkelt vänta och se vad som händer.

Insänt av: Karin Gustafsson

Hanna Engström, 9 år, gillar Nathalie för att hon vågar vara sig själv.
Foto: Karin Gustafsson
Så här jobbar AN med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.